stappenplan


1.GRATIS KENNISMAKING 

Het is fijn eerst kennis te maken voordat we samen aan de slag gaan. Na aanvraag van het gratis kennismakingsgesprek ontvang je van mij binnen 48 uur een datumvoorstel. Deze afspraak vindt altijd online plaats of telefonisch plaats, kosteloos en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek leg ik mijn werkwijze uit en kijken we of het gekozen interieurpakket een goede match is. Zijn we beide enthousiast, dan plannen we datum voor een intake op locatie of online in. 

2. intake

Tijdens de intake wil ik jou en eventueel jouw gezin goed leren kennen. We zoomen in op jouw levensstijl en woonwensen. Hoe je leeft, wat je wensen zijn en hoe ik je het beste kan helpen. Voorafgaand aan de intake stuur ik je een mail met aan te leveren stukken zoals o.a. de plattegrond van de ruimte(s). Ik vind het belangrijk dat we samen aan de slag gaan en ik geef je dan ook eerst huiswerk mee. Ik zal je vragen een week lang alles hier te verzamelen wat jou aanspreekt. 
Je ontvangt vervolgens een offerte van M-design.


3. Interieurontwerp

Na het intake gesprek start ik met het interieurontwerp. De eerste fase hiervan is het moodboard, om de sfeer te bepalen. 

4. feedbackmoment

Vooraf aan onze afspraak stuur ik de eerste fase van het interieurontwerp via de mail aan jou door. Tijdens dit eerste feedback moment kiezen we een definitief moodboard en neem ik een aantal kleuren suggesties met je door. Deze keuzes dienen als basis voor het verdere ontwerp. Ik vind het belangrijk dat het een samenwerking is. Het is tenslotte jouw interieur. Na een definitief akkoord ga ik aan de slag met de volgende fase van het ontwerp.

5. verder ontwerp

Nadat wij de definitieve keuze voor het moodboard en het kleurenpallet hebben gemaakt, ga ik aan de slag met de volgende fase van het ontwerp. Hier komt het uitkiezen van de definitieve kleuren en eventueel het behang op de muur. Daarnaast vraag ik ook stalen op zover deze beschikbaar worden gesteld door de leverancier.

6.eindpresentatie

In een één uur durende (online) afspraak neem ik je stapsgewijs door het interieurontwerp mee. Tijdens deze afspraak kan je natuurlijk alle vragen stellen en deel ik alle tips & tricks met je voor een vliegende start. Na deze afspraak kan je zelf aan de slag om het kleuradvies uit te voeren.
 Het advies is ook online mogelijk