interieuradvies

 Het is misschien nét dat ene missende puntje op de i, dat veroorzaakt dat het ‘gevoel’ er gewoon nét niet is. Of misschien weet je niet waar te beginnen of je hebt er gewoonweg de tijd niet voor. Ik help je graag het interieur van jouw dromen te realiseren. Je kunt bij mij terecht voor een kleine interieurwens, zoals een andere kleur op de muur. Maar ook voor een compleet interieuradvies van indeling tot aan een “shoppinglist”. 
Voor elke woonvraag heb ik een passend pakket samengesteld. 
Door te werken met pakketten weet je precies wat je kunt verwachten en zijn er achteraf geen onverwachte kosten. Heb jij een specifieke wens? Stuur mij via de contactpagina een bericht met een duidelijke beschrijving van je wensen en ik maak graag een offerte op maat. Voor elke woonstijl & voor ieder budget!


ADVIESGESPREK AAN HUIS

Ik kom bij jou om de ruimte(s) te zien en samen te zoeken naar de beste inrichting.

Ik neem een kleurenwaaier, stalen en een laptop mee. Zo kunnen we heel makkelijk nieuwe meubels opzoeken en sfeerbeelden bekijken.

Kenmerkend voor een adviesgesprek op locatie is dat je op korte termijn antwoorden krijgt op al je interieurvragen en we samen beslissingen kunnen nemen waardoor je snel door kan met inrichten. 

Dit is ook op afstand mogelijk, dan doen we dit digitaal.
Jij als klant levert beeldmateriaal en afmetingen aan van de ruimtes die opnieuw ingericht mogen worden. Ik  lever het interieuradvies aan en met een  gesprek waarin ik de laatste vragen beantwoord. 


COMPLEET INRICHTINGSPLAN


 Soms moeten er meer keuzes gemaakt worden bij een herinrichting, verbouwing of nieuwbouw, dat het fijn is om een ontwerp te hebben voordat er vakmensen worden geregeld en interieurproducten worden aangeschaft.

Ik kom graag kennismaken, we bespreken je wensen, onderzoeken welke kleuren, woonstijlen en materialen je aanspreken. Ter voorbereiding op dit gesprek kun je zelf een simpele collage met interieurafbeeldingen maken, zo krijg ik direct een beeld van de gewenste sfeer!

Ik werk thuis het interieurplan uit en zal jullie hier ondertussen van op de hoogte houden zodat jullie zeker weten dat het jullie smaak is en jullie eventueel nog aanpassingen kunnen doorgeven.
 Wanneer het inrichtingsplan klaar is kom ik deze toelichten, laat ik bijpassende stalen zien, beantwoord ik de vragen en bespreken we de mogelijkheden omtrent de uitvoering van het interieurontwerp. 

 WAT ZIJN DE ONDERDELEN VAN EEN INRICHTINGSPLAN?

KLEUR- MATERIAAL- MEUBELADVIES

Kleur wanden, deuren, kozijnen en eventueel behang

Materialen zoals de vloer, vloerkleed, welke raambekleding

Keuze voor de meubelen


Inclusief shoppinglist,  het financiële en informatieve gedeelte, wat kosten de producten, waar koop je ze en hoe groot zijn ze. 

MOODBOARD

Een sfeerbord, hiermee wordt mijn advies naar jou als klant visueel. Je krijgt zo als klant een goed beeld en gevoel krijgt bij je nieuwe inrichting. 

PLATTEGROND 

Een plattegrond is samen met het kleuradvies en het moodboard de basis van het interieurontwerp. 
Als je met vragen over de indeling van je woning komt, kunnen we 1 of meer indelingen uitwerken waardoor het makkelijker wordt om knopen door te hakken.

LICHTPLAN

Verlichting is naast kleur het meest sfeerbepalend in je interieur. Ik denk na over welke basisverlichting en sfeerverlichting er nodig is en op welke hoogte.
Het lichtplan geef ik vorm door middel van een zwart witte plattegrond met daarin gekleurde stippen die aangeven welke lamp op welke plaats komt te staan. 
Inclusief shoppinglist,  het financiële en informatieve gedeelte, wat kosten de producten, waar koop je ze en hoe groot zijn ze. 


 


Een adviesgesprek met M-design? 
Maak via onderstaand formulier een afspraak. 
Ik help je graag! 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.